Reviews/ervaringen

19 berichten, 2 pagina's 
17-05-2018
Geplaatst door: Mathilde Kuiper

Ben blij en dankbaar met het boezemkussen

Lieve Tessa,

Heel hartelijk dank voor het boezemkussen plus zakje lavendel. Ik voel de aandacht waarmee het gemaakt is.
Het kussen is vanmiddag bezorgd. Ik deed het gelijk onder mijn oksel en het voelt weldadig aan. Ik kan ondertussen deze e- mail typen en het voelt comfortabel. Vanmorgen heb ik in de tuin gewerkt zonder kous en er is alweer beginnend lymfoedeem. Doch nadat ik het kussen ontvangen heb ben ik blaadjes gaan opvegen. Met kussen! Doordat oksel en bovenarm stil op hun plek blijven door het kussen hoef ik er nauwelijks kracht mee te zetten. Het is nu werken vanuit de onderarm en het hele amputatiegebied krijgt rust. De vorm van het hart op zich helpt ook emotioneel . De liefde ervan doet mij goed, ook omdat ik mij er in alle opzichten door gesteund voel, dus eveneens als troostkussen. Het laatste omdat ik mij gekwetst voel door iets wat iemand daarnet zei ( had niets met borstamputatie te maken)

In alle opzichten een steunkussen dat mij verlichting schenkt, Dank je wel, lieve Tessa. Laat je niet kisten door negatieve beoordelingen.
Er zijn ook in Prothese BH’s alle soorten, maten en prijzen. Daar miept niemand over. Dus, iedereen die wat te oordelen heeft omdat er elders gratis kussens worden gemaakt en uitgedeeld. Ze zijn niet op mijn pad gekomen en ik ben dankbaar dat lotgenote Tessa ze maakt. Geen probleem dat het geld kost. Ik voel toch wel dat het kussen met liefde en aandacht is gemaakt. En nee...iemand had iets over het ritje te zeggen. Dat zit zo dat het niet bij de amputatieplek komt. Er is over nagedacht.
Tessa voldoet aan een behoefte! Prima dat ze er geld voor vraagt.

Moge iedereen die ander commentaar heeft stoppen met vooroordelen.


Liefdevolle groet van een dankbare Mathilde

12-05-2018
Geplaatst door: lucie habing

kussen

gisteren binnen gehad en voor het eerst lekker geslapen geweldig na borstamputatie alles is verkleefd dus veel pijn dus de kussen is een goede steun

12-05-2018
Geplaatst door: lucie habing

Molenstraat 6

10-05-2018
Geplaatst door: Ester

Kussen

Lieve Tessa,

Het kussen is bij mij onmisbaar na een zenuwoperatie aan mijn elleboog. Het heeft goede ondersteuning en verminderd de zenuwpijn!
De stoffen zijn mooi en dat maakt het leuk.

Dank je wel voor je TOP SERVICE!

Vriendelijke groeten,
Ester

07-05-2018
Geplaatst door: Wendy Westbroek

Lieve Tessa,

Vandaag bij jou geweest met mijn moeder voor 3 kussentjes.
Wat een topper ben je.
Deze kussentjes zijn niet geschikt voor alleen mensen met borstkanker maar ook voor mensen met geopereerde schouder waaronder mijn moeder.
Ik vind je een topwijf je doet heel goed werk en laat een ander je niks anders vertellen.
Wij zijn heel gelukkig met jou prachtige kussentjes.
Dikke kus Wendy Westbroek xxx

01-05-2018
Geplaatst door: Annette

Vier jaar geleden na mijn borstamputatie ben ik naar dit kussen op zoek geweest. Ik had er van gehoord, maar kon het nergens vinden. Geweldig dat je dit zo opgepakt hebt. Het zal heel veel mensen helpen ❤️

18-02-2018
Geplaatst door: Brigitte

boezemkussen

Wat ben ik blij met het boezemkussen. ik heb na borstkanker protheses gekregen en op mijn zij slapen wordt een stuk aangenamer dankzij dit kussen🤗

17-02-2018
Geplaatst door: Esther

Ik kan weer lekker slapen!

Na acht jaar niet zo lekker in bed gelegen te hebben, lig ik nu heel lekker dankzij dit kussen, die ik van mijn lieve schoonzus heb gekregen.
Ik kan iedereen die een borstoperatie heeft gehad dit kussen aanraden.

17-02-2018
Geplaatst door: Caro

Boezemkussen

Beste Tessa
Wat een prachtig initiatief zo’n boezemkussen.
Ik weet nog wel na de operatie hoe ongemakkelijk het soms was om goed te zitten, je niet goed wist hoe je je arm moest houden. Soms heb ik het nog wel eens dat het op de een of andere manier niet lekker zit.

En hoe mooi is het om zo’n kussen te krijgen van mijn vriendin, die me zeker in die periode heel erg gesteund heeft.

Ik hou het in gedachten en zodra het zich voordoet, bestel ik er graag één bij je om weer aan een ander te geven.

Heel veel succes en ik hoop dat je nog veel mensen er blij mee maakt.

Lieve groet

Caro